Prilikom selidbe Fabrike elektro grejača „Srećko“ u nove pogone, da se proces proizvodnje ne bi prekidao, stvorena je radionica koja je završavala već dogovorene poslove i prihvatala nove. Kako se ta manufaktura pokazala sposobnom da prihvati sve izazove, uz značajnu fleksibilnost, nastala je ideja da ista nastavi sa radom i da se, shodno tome, formira ćerka firma za proizvodnju malih serija i namenskih grejača „Lucky Hep“.

Najiskusniji ljudi iz „Srećka“ su oformili tim i tako je počeo život manufakture „Lucky Hep“. „Srećko“ je ostao u nazivu firme, samo je preveden na engleski jezik, a dodata je skraćenica hep – heating elements production, što prevedeno na srpski znači proizvodnja elektro grejača.
Fokus manufakture su grejači koji ne postoje u prodavnicama vodovoda i elektrike, kao i grejači koje tek treba projektovati po specifičnim zahtevima klijenata. Izrađujemo i male serije za prvu ugradnju u aparate za ugostiteljstvo, medicinu, industriju…
Prednost koju mi nudimo je maksimalna posvećenost svakom grejaču, od projektovanja, preko procesa izrade do ispitivanja kvaliteta. Svaki član ekipe svoj deo posla obavlja sa puno pažnje i ne pušta poluproizvod u dalji tok proizvodnje ako nije siguran u njegovu ispravnost. Naši grejači testiraju se svakim prolaskom kroz ruke majstora, te reč „reklamacija“ ne postoji u našoj komunikaciji sa klijentima. Svesni smo da je jedini isplativ marketing u našoj industriji kvalitet, kratak rok izrade i cena. Proizvode pravimo od najkvalitetnijih materijala trenutno prisutnih na tržištu Srbije.